OVER MIJ - Hilde Kennes

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:Hey! Ik ben Hilde en fotografeer met een grote passie voor bijzonderen en ongedwongen momenten.

Foto's zijn herinneringen, het zijn momentopnamen die je later met een fijn gevoel wilt kunnen terugkijken. Want later worden deze momenten zo bijzonder en waardevol.
Hoe fijn is het om met een fotoalbum heerlijk weg te dromen naar de dag waarop je deze herinneringen maakte.

Altijd al was ik geïnteresseerd in fotografie en 6 jaar geleden ben ik begonnen aan mijn opleiding bij Iko Fotografie in Hoogstraten.
Het eerste jaar was volledig analoog. Met een analoge camera opnamen maken en de film zelf opspoelen en zelf ontwikkelen. Hierdoor leer je heel snel alle valkuilen te herkennen.
Soms heb je maar één kans. Het lijkt wel magie en je bent je meer bewust van het hele proces. In die 5 jaren op de Iko kwamen alle vormen van fotografie voorbij en kwam ik er achter dat ik houd van het maken van portretten.
Dit in de breedste zin van het woord, hier hoort voor mij ook bij het vastleggen van speciale momenten tijdens huwelijken. Op deze momenten probeer ik zo onzichtbaar mogelijk te zijn zodat iedereen toch zichzelf blijft en jou op je mooist kan vastleggen.

Ik ben vaak in de natuur te vinden. Ieder seizoen heeft ons zoveel moois te bieden. Van mooi licht wat over de velden of door de bomen valt en mooie kleuren maakt mijn hart een klein sprongetje.
Nog mooier als daar een bruidspaar staat of een kind loopt. Meestal heb ik mijn camera bij me en als ik dat niet heb ben ik altijd in mijn hoofd aan het kijken hoe ik dit zou vastleggen.

Ik woon met mijn man en onze twee kinderen in Strijbeek, dichtbij de prachtige Strijbeekse Heide. Daar maak ik graag mijn hardlooprondje of maak met de mountainbike een mooie fietstocht in de buurt. Verder heb ik nog vele hobby's maar word het meest gelukkig van fotograferen.
© 2020 COPYRIGHT HILDE KENNES FOTOGRAFIE
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu